Sjukstuga

De är inte ofta ja tycker synd om mig själv, men har gjort de nu senaste tiden
Har varit riktigt förkyld i två veckor med feber, massa hosta och noll ork i kroppen
Va och jobbade en dag där mitt i min förkylning, men ja kände att min kropp inte va som den skulle och fick knapra alvedon för att känna mig ganska pigg så gick hem två timmar tidigare den dagen. 
Va hemma två dagar till, jobbade lördagen och de gick bra förutom att ja tappade rösten,
vilket är rätt dumt när man jobbar med gäster kan man tycka!
Sen åkte ja direkt därifrån till matchen som vi hade, testade spela halva matchen men sen gick ja av för ja kände att de inte gick någe bra för min kropp.
På kvällen blev de att vara hemma och vila i soffan med melodifestivalen med Lovisa
På söndagen så jobbade ja 1,5 timme som mådde ja jätte illa så kunde inte vara kvar på jobbet,
Kom hem och spydde och hade mig, trodde att de va magsjuka men de kom inget på måndagen så de va nog inte de som tur va, eller så gick de över fort!
Är ju fortfarande inte frisk från förkylningen fast de va två söndagar sen ja blev sjuk, näsan börjar ja nästan kunna andas genom igen, hostar inte lika mycket mer men låter dock som en kråka!

Ikväll blir de jobb i restaurangen, får försöka att slippa prata så mycket med folk
Imon är de borta match mot mora, så vi får se hur mycket ja klarar av att spela



Längtar mer efter sommaren nu när man fått lite värme!

En mulen torsdagsmorgon

Har ju haft min jäkla förkyning sen förra söndagen nu, jobbade min första dag igår, och trodde nog att ja va piggare än va ja va. Frågade om de va ok att ja gick hem lite tidigare vilket de va! Och idag får ja inte använda näsprayen mer heller :(  Men ja funderar på om ja måste typ ta min en promenad eller någe så kroppen fattar att den ska komma igång lite. Har också en lite fundering på om ja ska testa vara med på träningen ikväll, kan ju bli så att de släpper bara man kommer igång liksom, hm, ja får fundera lite! Vill gärna vara med på matchen i helgen och då vill ja veta om de ens kommer gå, därför vill ja ju testa idag



Har funderat så mycket, vill hon ha med mig att göra,
Eller bara för upptagen för att höra av sig
Tog mig i kragen och slängde iväg ett sms nu i veckan
Skönt att du hade tänkt ringa några gånger, men inte riktigt vågat
Är nästan lite solt över att ja fixade de här nu
Och idag ska vi käka lunch!
Ska bli skönt att ses igen, efterlängtat!


sjuker

funderar på att åka hem till huset för att bli lite ompysslad
Orkar verkligen inte vara sjuk mer..
Och om ja känner att förkylningen vänder men de blir fasen värre känns de som

Serverar järnet!

Va länge sen ja skrev nu! Har tänkt skriva men har inte orkat, men nu när ja ändå är sjuk och inte orkar med så mycket så kan man ju skriva sig ett inlägg!

Vi kan ju börja med de här på jobbet, jobbar ju frukost och lunch i serveringen nu, känns himla bra faktiskt, skönt att komma ut och träffa lite annat folk, men saknar ju den stämningen som blir i ett kök. Men de jag tror är största delen till att ja tycker de är skönt att lämna köket är att ja slipper de stora ansvret, för inne i kallis, blev de fel så va de mitt fel, hade liksom ingen att luta mig mot osv. Jag har fått jobba kvällar i restaurangen också, de är kul och svårt, de är dom där rackarns vinerna som ställer till de!
Jobbade frukost i helgen som va, de va mycket sjukdomar så fick jobba lördagskvällen också, och de gick faktiskt riktigt bra! Va lite orolig innan för de gick inte jätte bra gången innan, men nu gick de kanoners!

Sen de här med innebandyn går ju inte så där skit bra nu, vi har flera skador så har inte så stort lag kvar så vi har lånat upp folk från småtjejerna och dom har ju gjort sitt bästa, men att gå från f-15 till dam div2 är väldigt stort. Vi kan ju hoppas att de kommer gå bättre på matchen i helgen mot strömsbro, jag vet dock inte om ja kan vara med, om förkylningen lagt sig. som de känns nu kommer de inte att gå, vi får se hur de känns imon!


Sen önskar ja ibland att man kunde dra tillbaka tiden och bara hade så underbart man hade de då, varför kan liksom inte såna underbara stunder vara för evigt, de vore så himla mycket bättre!

RSS 2.0