Helgen

Jobbade fredag fm med julbords mepp uppe på nya herrgården i Högbo, vi hade elver med oss för hjälp också, fick ganska mycket tillbaka längtan när dom fixa fram dom små konferans beställningarna när jag ocg Ida alltid va på baksida och gjorde efterrätter och eftermiddagsfika. Goda dagar :) Sen kom lars-erik upp en liten sväng också, sen så sa emelie att hon också tycker att kan är knepig och lite små äcklig, vilket jag kan hålla med om totalt. Sen åkte jag hem och trodde man skulle få ta de total lugnt men då får man massa sms om jag kan vara fylle taxi fram och tillbaka, men min mamma sa att jag inte fick för jag skulle ta de lugnt eftersom jag alltid ställer upp plus att jag hade jobbat och skulle jobba i helgen också, så jag sa ifrån, vilket är typ första gången, sa ifrån en gång när jag va i norge också :P

Sen på lördag låg jag typ död i sängen fram till 12 vast vaknade typ 9.30, jag fattar inte varför de är så skönt att ligga kvar i sängen så länge på morgonen, de är bland de bästa som finns tror ja :) sen åkte jag och jobbade första dagen på julbordet på em, de va ganska lugnt vi stog nästan mest i köket bara, sen när vi städade av och så så sägen jon att jag tydligen skulle upp och diska på hotellet också, vilket stefan hade sagt till han men inte till mig, men jaha de va bar aatt dra upp till hotellet och diska av de sista där, vilket inte va så mycket så de gick ganska fort och dom blev glad att se mig där så pass tidigt :) Sen frågade emelie om ja kunde jobba några timmar på julbordet imon också, men jag sa att jag kunde inte komma förrän efter 14.00 eftersom jag dömde då. Men jag va så välkommen då för under en timme så skulle de komme 120 personer och äta, och de är väldigt mycket folk på en gång!

Söndagen började jag med att stressa redan 8 på morgonen för att åka iväg till Hofors för att döma en DJ20 match oh en HJ17, vilket jäkla tempo de va på HJ17, sjukt duktiga killar! Men man känner sig väldigt liten när man dömer killar, alla är på 70 meter längre än mig, men de är ändå jag som har pipan och bestämmer :) Sen drog så klart matcherna ut på tiden med tanke på att de va effektiv tid hela båda matchern, så jag stressade iväg på en gång upp till Högbo. När jag väl kliver in i köket så va de kaos i köket, de stog saker överallt och emelie och jon sparng och fyllde på allt, så jag kastade in mig mitt i detta och bara körde på! Mitt i allt detta så kommer de en tjej och säger att hon är vegitarian.. Vem fasen är vegitarian och går och käkar julbord!? Men de fixade dom med omelett och lite annat. Jag hade som plan att åka hem och kika på IF när dom spelade hemma i parken 16.30, men jag slutade när klockan va 18.00 så jag ringde min vän caroline och frågade om hon va där och kikade på den, och då va de typ fem minuter kvar men jag åkte hem och gick in men den va redan slut när ja kom dit vilket jag förstog. Sen va jag så himla spel sugen så ville vara med och spela gubbinnebandy så jag åkte ner men lämnade grejerna i bilen för de får inte vara licenserade spelar med och spela för de ska vara lek för andra gubbar mest, men man kan ju fråga om dom va lite folk tänke jag eftersom dom känner mig och jag varit med förr, men dom va tok mycket folk, så jag och caroline satt och pratade en del där och sen så tog vi oss en liten raggarrunda i bilen och pratade ännu mer :P Blev en hel del innebandy prat och enligt henne så får jag inte jobba, för jag ska spela match med henne, vilket jag också skulle vilja, men jag vill hellre ha ett jobb och pengar för att kunna leva vidare

Detta va vad som hände i helgen! Nu kommer en ny jobbvecka :) Hare bra!

Film

JAG KOLLADE PÅ 27 DRESSES INNAN JAG ÅKTE IVÄG OCH HÄMTADE BROR, DDE ÄR EN TYPISK TJEJFILM DÄR FOLK BLIR KÄRA OCH ALLT SLUTAR BRA! MEN UNDER NÄSTAN HELA FILMEN KÄNDE JAG MIG BARA HALVT NERE, ALLA HITTAR NÅGON NOCH BLIR KÄR, JAG VILL OCKSÅ.. KÄNNER MIG BSRAARA ENSAENSAM.. BER OM URSÄKT FÖR FELSTAVNINGAR, GJORDE INLÄGGET PÅ MOBILEN

Fredag

Jobbade med julbordet uppe i Högbo idag, har skurit upp så mycket korv och annan mat så har fått mig en blåsa i handen efter den där rackarns kniven :P Jag hjälpte till och rulla tryfflar med en kille i köket och då kommer en annan kille fram och säger "kan du rulla så många i handen fats du har så små händer?" nej men jag har ju aldrig hört att jag har små händer.. Men man ska inte underskatta dom! Har klarat allt jag har gjort i hela mitt liv förutom att kunna tagit ett A7 akord på piano! De finaste pepparkakushuset står uppe i högbo på julbordet iaf, väldigt fint och välgjort måste jag säga! jag vill också kunna vara så duktig på att små pyssla med såna där saker! Hela dagen i köket va jag så himla sugen på en fruktsallad så jag lära åke och köpa frukter när jag slutade, och tro mig de va riktigt gott när man fick äta de!

Jag satt och kikade på nyheterna med mamma idag, och så säger nyhetsuppläsaren "12:årig pojke vålddtog 19:årig tjej, polisen tog han på bar gärning" jag och mamma började bara skratta, alltså de är sjukt! De är som om en kille i amandas klass skulle komma fram och våldta mig, alltså dom är ju fortfarande små! nog för att jag inte är så stor men ändå.

Blir lite taxi ikväll, ska hämta bror och Fia efter födelsekalas i sandviken, så man är ju snäll och ställer upp!
Förresten, jag blir faster i Mars för Andreas och Fia ska få sig ett litet barn! :)



Till dig som kommentareade förra, du kan ju kanske kontakta på annat vis än på bloggen :)

Fotografering

Idag åkte jag och Malin upp till Söderhamn och skulle fotografera oss, de blev många bra och fina bilder! Lägger nog upp lite smakprover på facebook sen efter helgen skulle jag tro!

Vi passade på att träffa rasmus en sväng när vi ändå va i hans stad :)

Ja du, vet inte mer vad jag ska säga om livet, ni får la ställa frågor om de är någe ni vill veta :P

Frisör

Klippte och fixade håret på Amanda idag, blev ganska nöjd faktiskt :)

Hennes första kommentar när hon såg hur de såg ut va, " WOW, va gammal jag ser ut" och de är ju bra med tanke på att hon är väldigt ung än :)


Ont

Igår under träningen kände jag att jag fick ont under hälen mitt i, men tänkte inte mer på de utan körde på ändå, sen efter kände jag att de gjorde ont varje gång jag tog ner foten.. Så jag frågade men kloka pappa va de va, och han sa att han trodde att de kunde vara hälsporre, vilket jag inte visste riktigt va de va så väntade tills mamma kom hem och så sa jag samma sak till henne att jag hade ont och så, då sa hon att de va hälsporre och de ända som gör att man får bort de är lite vila man kunde liksom inte göra någe åt de.. De känns typ som att man kliver på ett blåmärke som är in i foten, inte så där himla skönt. Men de känns lite bättre idag iaf,

Ikväll har ja ingen aning om va som händer.. känns lite tråkigt. Ingen som vill hitta på någe? :)

Vart är solen?

Nu börjar man verkligen tröttna på detta tråkiga väder, när ska dom fina höst´dagarna komma tillbaka eller när kommer dom fina vinterdagarna? Man blir ju bara deprimerad..

Idag har jag lovat syrran att instalera om sims åt henne, vi formatarede ju om datorn. Jag kan lova att de är ett hel dagsprojekt, hon har nämligen 8 stycken olika sims..

Ikväll är de träning iaf! men jag kan tyvärr inte vara med på matchen i helgen, måste jobba.. Men de är ju pengar!

Stugan med Malin!

Igår va jag och Malin en sväng till min stugan i österfärnebo, de va lite små ruggigt väder men de är mysigt de med.. Vi tog med oss matsäck och skulle ta en promenad i skogen upp till en bro som ja tagit bilder på förr. Men jag tänkte vi tar med cyklarna för de är långt att gå, men vi kom in i ladan för att ta ut cyklarna men sen lära vi ta oss in till snickarboden för att få tag på cykelpump, men de gick inte att komma in där, dörren vägrade helt enkelt att öppna sig.. Då gjorde vi så att vi tog bilen och ställde den uppe i en korsning mitt i skogen och gick en bit sen så vi kom fram till den fina/mystiska bron. Vi tog en hel del bilder, 100 för min del!


 


Malin: Kan man gå ut på bron?
Anna: Kan man säkert, men inget jag skulle rekomendera..


Högst 2 minuter senare va malin på väg ut för att hon skulle få blider mer över vattnet då hon känner att foten börjar sjunka ner genom bron! Jag tittar upp på malin precis då och ser att ena foten har gått genom bron och den andra halvvägs och hon ligger på en grövre planka mellan dom två som malin hade sönder! Jag menar, blir jag någe förvånad över att malin skull ut på den där bron.. nej inte ett dugg! hon brukar lyckas med de mesta! Efter att malin varit på väg ner i vatnet några gånger så sa ja åt henne att hålla sig på avstånd! hon gör oftast som jag säger. Sen blev vi fika sugna så vi satt oss och skulle fika, smarta som vi va så satt vi oss under tre träd, så de droppade en del vatten på oss, vi kunde ju flytta oss, men hur kul va de? När vi fickat så gick vi en bit till efter vägen och så kom vi till en väg som ja inte visste vart den tog vägen, så vi gick och skulle ta reda på de, när vi gått en bit tyckte malin att hennes påse va lite tung på ett konstigt vis, så hon tar upp sin vattenflaska, men påsen är fortfarande tung, som jag tidigare nämnt i denna blogg, malin brukar lyckas med de mesta, hon hade inte stängt korken till flaskan så allt vatten som va i flaskan va nu i påsen ist! blir jag förvånad, nej inte ett dugg!
när vi hade gått långt efter vägen så kände vi att de va dags att vända och gå hemåt igen så vi gick tillbaka till bilen och åkte hemåt. när vi är vid tegelbruket så kollade malin på klockan och säger att hon precis missade bussen, jaha va drygt tänkte vi, men när vi åker en liten bit till så tycker jag att jag ser bussen långt fram så vi gasar och kör ikapp bussen så malin han hem med den!


På kvällen kom Ida hit för att göra en klassiker! chips, dip och film! vi kikade på natt på museet 2 och sen tog vi oss i kragen och kikade på första saw, den av faktiskt riktigt bra! Fast båda hade sett små delar från den, men ingen av oss kom ihåg slutet iaf!
Film tittandet fortsätter idag


Besviken

Fredagen den 13:e bjöd på besvikelser.. Dom radade upp sig en efter en

De ändå som va bra under dagen va att vi vann matchen med 7-3 och jag spelade forward och fick fortsätta spela där fast vi gick ner på två kedjor. De kändes ändå kul!

...

hm, känns inte så där skit kul..

En dag med Lovisa!

Vi började dagen med att åka in till Valbo för jag va desperat efter att få min tröja som jag glömde köpa när jag va in dit i måndag. köpte mig lite annat också, och Lovisa också. Vi käka så oväntat på IKEA kotlettrad. Gott gott! Jag köpte även en webcam idag, på skylten där den stog så stog de 229, så jag tog den och gick till kassan och skulle betala och då säger hon 299, då blev vi lite förvånade och sa att de inte stog så där, så hon ringde och kollade, men vi fick 70 kr rabatt för dom visste inte, inte helt fel!

"Anna, nu är vi släckt"


Sen när vi skulle åka hem så åkte vi lite mindre vägar hem, typ över stigen och över hammarby. Sen skulle ja åka en väg som jag och Ida hade åkt förr, så vi svängde in på grusvägen där jag trodde de va och så gjorde jag "svarta sträck" som lovisa sa, i gruset :P Vi åkte runt på många trevligt vägar! Men sen när vi åkte på en väg som va väldigt guppig, så kom vi fram till en vändplan så jag frågar om vi inte ska vända här, men Lovisa sa att vi skulle testa lite till, fast jag vände typ på en gång ändå, men när jag väl vänder så fassnar vi i leran! och komemr inte loss! vi testar att backa och att köra fram men inget händer.. Kände hur paniken började komma, men vi gick ur bilen och gick till näraste hur för att få hjälp, och han kom och skulle hjälpa oss och dra med sin bil, men inte heller då gick de.. då ringer han till en kompis med traktor som kommer och hjälper oss! Väldigt snällt och väldigt pinsamt :P Men vi skulle på äventyr och de där kan man då kalla ett äventyr på hög grad!

Jag kulle öppna och kolla om jag körde på något, men då fick jag en gran i huvudet

Promenad

Jag gick upp och startade datort, och så ringer min telefon!! ( tror de är kunsgebregt) tittar på mobilen och ser att de är frasse som ringer.. lite besviken :P Såg ju att de va blå himel och strolande sol, kanon väder för att ta fna bilder tänkte jag! toh kameran och klädde på mig och gick ut, jag kom upp för backen vid mig, sen går solen in i moln och komemr inte fram igen.. Men de kna ju bli fina bilder ändå utan blå himel tänker ja och går vidare, när ja komemr till de stället där jag ska ta första kortet så startar jag kameran och den lilla röda skyllten säger "byt batteri", lite smått irrriterande! men jag har ju ganska bra kamera på mobilen så tog den ist då, kan ju vara bra ibland att ha en kamerna med mindre pixlar, blir ju andra typer av bilder. Men jag fick mig några bilder!



Ikväll är de träning i Åshammar med damerna, hoppas på att de går bra och att vi slipper bygga sarg!

Smliefink!

Denna dag åkte jag och Malls in till valbo för att handla lite, de blev inte så mycket, vi köpte ett vänner halsband, låter töntigt men de betyder mycket ändå :) Sen åkte vi till skolan och hälsade på, fy tusan va jag saknar skolan med alla lärare och kompisar, de lätta livet :) Efter de så åkte vi hem till malin för att packa innebandy väskan och åkte hem till stovik för att ladda upp med lite vänd 10 innan matchen, jag vann med 5-3, viktigt! Sen va de dags för träningsmatchen mot p94, vilket jag visste att de skulle bli tufft! matchen slutade 10-2, lite stora siffror, men om vi inte sätter dom lägena vi får så blir de ju inga mål heller! Fick mig några smällar, så har väl införskaffat mig lite nya blåmärken.

Jag kan bli så förbannad på vissa gubbar!! De är nämligen en pojktränare som har kontaktat en av våra småtjejer för att hon ska spela med båda lagen, klart hon blir glad och säger ja, men de värsta är de att jag och Ida inte har fått höra någe alls om de!! vilket men inte för göra! Plus i början innan säsongen började så sa dom  att tjejer spelar med de lag som finns för dom och inget annat, och ändå gör dom så här!? Man kan ju tro att dom gör så om dom har lite folk, men nej, dom är över 20 i laget! då behöver dom fasen ingen extra hjälp, plus att hon tar platsen för killarna som spelar i de laget redan!! Idiot smilfink!!

T.

Jobbade min första engan luch i Högbo i fredags, de gick bra! plus att jag skulle ha praktikant med mig, men de va skönt få då fick jag undan såna där små saker. Sen på vägen hem åkte jag och hämtade upp T. för att följa med mig hem för att sen kikade på derbyt. Efter matchen som slutade 5-5, åkte vi till sandviken och kikade film. Mysigt värre :)

Lördagen hade vi match mot Åmot hemma i parken, vi vann den matchen med 7-2. Inför sista perioden så skulle vi gå ner på folk för att få upp tempit mer i matchen, och ja kände att matchen hade gått bra för mig och va väldigt taggad på att spela, men jag va tydligen för dålig för jag fick vila. Kändes väldigt tungt faktiskt, jag menar, varför ska jag vara kapten om jag ändå är för dålig för att spela? Jag tänkte att ja ska fasen ge gärnet imon på matchen så ska dom få se, men de fick jag ju inte göra heller, för den jäkla matchen blev inställd för andra gången! Skit samma kände jag då! Direkt efter matchen åkte jag upp till Högbo för att jobba i disken som jag gör nästan varje lördag, kommer dit till ett jätte berg av disk, man vet inte vart man ska börja, men jag jobbade på med disken och den va klar efter två timmar, förstå att de va mycket disk då! Fick mycket beröm av danne under kvällen, kändes skönt att få lite uppskattning av att man gjorde något som va bra! Han avslutade med att säga, du är så duktig anna så du är så välkommen tillbaka, men nu har du gjort dig förtjänt av att åka hem :)

Denna söndag ska jag döma en p9 match i parken som ja inte vill döma, men de ger ju lite pengar iaf. Sen ska jag in till Sandviken till T. :)

Mys med snön som faller utanför fönstret

Jag borde inte sitta här inne och skriva blogg nu när de är mysväder ute, så jag skriver fort!
Igår va de en del som blev bestämt, ska jobba fm (själv) på fredag och em direkt efter matchen på lördag, hoppas de blir vinst så jag inte står och är bitter där uppe i köket. Igår va malin här och vi satt och kikade på masa bilder från frankrike och några från min bdb och så såh hon en av mina bilder från när ja varit och forograferat mig, så sa hon att hon va sugen att testa hon med, vilket hon sagt någon gång förr också. Men sen på kvällen så var fotografen inne på msn så ja pratade lite med han och jag sa att jag hade en annan kompis som också var sugen att testa ta bilder, så började spåna fram ideer, jag var som en liten länk mellan björn och malin. Vi kom på att vi skulle ta vardagsbilder, hel och halvfigur, vi ska tka bilder i ett kuddhav, testa lite fine art, och sen de som verkar roligast ( som säkert killar skulle gilla och titta på) vi ska måla på varandra, kroppsmålning, verkar väldigt roligt! Så vi har nu spikat datum då allt detta ska ske, 25/11!

Ikväll blir de träningar, vi får ge gärnet för att få vara med på båda matcherna i helgen :) är så himla taggad på match nu, va så sjukt länge sen!

Vänner, underbara saker!

Jag satt och skrev med Malls på msn nu ikväll, vi kom in på att de finns många typer av vänner, såna som blir så nära så de är sjukt och dom som man alltid haft med sig från man föddes. Att jag och Malin blivit så nära vet jag inte hur de gått till, men kan inte vara mer glad över att vi blivit de! <3 Sen kom vi in på att prata om såna som man kanske inte vill vara vän men mer, dom sårar en om och om igen, fast man förlåter varje gång för man är för snäll. Varför ska man må dåligt för att man är snäll?! De är inte så de är tänkt att livet ska vara, i de perfekta livet finns de inga såna idioter som sårar en! Tyvärr finns de perfekta livet inte.. Alla kommer vi bli sårade, men jag hoppas då inte att de är från samma "vän" flera gånger!


Jag vet att Du tvivlar på din verklighet
Efter all förlorad identitet



Det blåser ibland
i det liv som är vårt,
när kraven är många
och tempot känns hårt.
Då är det viktigt att ha en kamrat,
som använder orden
till annat än tjat.
Jag tror knappt att jag
har fattat det än,
att i dig har jag funnit en vän.
Därför vill jag att du skall veta det nu:
Du är min vän
allra käraste du!


Kommer alltid vaa vid din sida, vare sig du vill eller inte! <3

Denna helg!

Fredagen jobbade jag kväll i högbo, det var gästspel så de va tre finska kockar där och hade ed sig en 12 rätters meny och under den kvällen jobbar alla kockar så vi va väldigt många! och när väl de uppläggnig så sköttde finnarna allt och vi fick stå och titta på, jag skulle ha jobbat på lördagen också, men de sa stefan att jag inte behövde, så de va väldigt skönt :) sen efter jobbet tog jag med mig mailn hem så hon skulle sova hos mig för att vi skulle upp och inventera på ida 6 på morgonen på lördagen.

Jag och Malin va faktiskt ganska pigga när vi gick upp på morgonen. Jag och Ida va bäst med blippen! Vi inventerade till 10.30 sen drog jag och Ida för vi lära hem innan vi skulle på småtjejernas match i sandeviken. Vi åkten in till bessemerhallen för att möta aston, de va en tuff match men inför sista perioden stog de 2-2, då sa vi till tjejerna att dom lära tagga till, bil förbannade, då slutade matchen 2-6! coatch seger ;) sen kikade jag och ida på när sk hade match i parken, dom vann matchen. På kvällen hade vi tänkt att jag, ida och malin skulle hitta på någe, men vi va för trötta så de blev inget alls ist. Då kikade jag film i min ensamhet i min källare med lite popcorn.

Söndagen blev de två matcher att döma, två lätta matcher, lätta penagar :) Va in på jysk för att kika lite sängben, men de fans ju ingen jäkla personal att prata med.. så ja köpte en sallad ist :P Sen blev de en sväng till gävle för att kika på film, har sett taken, jäkligt bra film! tur att ja inte såg den innan ja åkte till frankrike :P

RSS 2.0