Always gonna be uphill battle

Igår kom amanda in och väkte mig vid 8 och frågade om ja ville följa med till kupolen, svrade ja men va lite död i huvudet just då. Blev inte så där jätte mycket shopping, mössa, vantar, smyckesgrejer och den första julklappen :) Sen när vi skulle käka så frågade jag va de va för typ av räkor i räksalladen, om de va såna som varit inlagda eller frysta innan (de är stor skillnad på dom) hon sa att de va såna i lag så jag tog en sån och mamma och amanda tog varisn grekisk sallad. Sen ropade dom upp nummret och man fick gå fram och hämta, men vi fick ingen dressisng på så jag gick tillbaka och frågade, och så sa dom att de fick man hämta själv i en disk, och i den stog de en färdig italiens dressing från findus och en annan gräddfils dressing i en plast labang. Där sjönk detta ställe i mina ögon, men när jag väl satt mig för att käka så smakar räkorna inget alls!? då är de ju såna där som varit frysta innan iaf!! då blev jag ganska lack kan ja lova, och fetaosten på mammas och amandas smakade inget eller, skit knepigt.. men man fick ju bröd till iaf, men de smakade blomma. Men vi blev ju mätta iaf.

Under bilresan fram och tillbaka hade ja en obehalig känsla i min mage hela vägen från hofors till falun, sen jag fck den där lilla sladden när vi skulle på matchen. Men de konstiga är att jag inte riktigt mins vart på vägen det var, de är typ svart där jag ska tänka hur de såg ut, som jag har för mig va de typ en lång sväng och precis efter så kom den där bussfickan.

Idag ska jag köra mormor till sjukhuset för att hon ska ta sprutan mot svininfluensa och ja ska försöka flörta så jag också får ta den nu ist för nästa vecka :)
Sen när de träningar i kväll också, hoppas att de går lite bättre idag!

Får se om ja följer med Ida till stallet för att ta lite nya bilder på Andy idag, men vi hade hoppats på bättre väder så vi får se :)

Höre gött!

Livet är hårt, ännu har ingen överlevt

Som jag kände redan när jag vaknade i morse va detta en dålig dag. Under promenade hade ja bara jobbiga tankar, ena hörluren gick sönder till min mp3, fick huvudvärk.. när jag väl kom hem va jag väldigt sugen på omelett, öppnar kylskåpet och ser att de inte finns ägg.. går ner i frysen och letar, finns typ broccoli, men hittade en billys pan pizza så de blev de.. sen så kikade jag lite film, konstigt nog hände inget med filmen iaf. Sen kom bror hit för att byta däck på bilen och då passade jag på att kolla oljan med tanke på att lampan blinkade några gånger igår. De visade sig att den va typ hel tom, fylld på med olja och sen fyllde ja på spolarvätskan när ja ändå höll på. Sen gick ja in och funderade på hur ja skulle fördriva resten av dagen, satt mig vid dator och såg att sims låg här, så ja spelade de med tanke på att de va sjukt länge sen sist, och de tog typ 50 år att väl komma in för de skulle ju ladda så jäkla länge, jo spelade lite sen iaf, och så va de dags att käka och gå iväg på träningen, kände innan att den här träningen inte kommer gå någe bra, med tanke på att dagen varit som den va, gick ner och hade alla saker med mig faktiskt, vi sprang ute innan de gick väl ok, sen när vi kom in och skulle börja passa stack alla passningar ivär upp i taket och studdsade och flög åt alla håll.. de gick verkligen inte, sen skulle vi skjuta, och alla jäkla bollar gick över eller missade bollen eller någe jäkla skitskott när man typ missar bollen, träningen slutade med att vi skulle kuta över långsidorna 8 gånger kul att man är typ sämst på att springa sanbbt då! ja de ända som gick bra på träningen va väl att jogga ner.. inte världens roligaste bogg inlägg, ledsen för de

Äkta vänner ser osynliga tårar
och hör tysta rop på hjälp <3

Jag har som många andra skaffat mig en blogg

Jag va ute och knatade och gick i min ensamhet idag, och då slog de mig att när ja kommer hem så ska jag skaffa mig en blogg, så nu är de gjort! Jag tycker de är så skönt att gå ut och gå för att man får rensa hjärnan och komma på bättre tankar, i vanliga fall. Men idag gick ja och funderade och kom inte på bättre tankar,  kom bara på massa tråkigheter. Men hoppas på att man kommer på andra tankar nu när man är hemma igen!

Igår va jag och Ida på bio, vi hade planerat att gå på Fame länge så nu gjorde vi de igår! Tråkigt nog va de inte så himla bra.. De blev liksom inget sammanhang i filmen, den va ok att kika på, men inte väd att betala 95 för att se. Men de roligaste va nog innan mellan två reklansnuttar så skulle ida precis säga någe och då kommer de ett fis ljud så ja och Ida höll på att dö, vi satt bara och guppade! Ja såna är vi, kanon humor. Sen efter bion fick vi en kanon idé! Vi skulle ta en bild på ida som satt längst fram i biografen med massa tomma stolar bakom sig, vi väntade tills alla hade gått och så tog vil bilder, tråkigt nog är min kamera sämst i mörker så bilderna blev inte speciellt bra.. När vi gick till bilen så gick vi genom parkeringshuset och sjöng fint och ida tog en liten sanbb parkering innan hon drog en limbo dans ut! När vi kom till bilen så hade de kommit "ett" löv på idas bil, hon hade parkerat bilen under ett träd så de va typ 1000 blad på bilen, haha! Vi hade haft de lite små tråkigt under filmen så vi var på ganska bra flum humör på vägen hem, vi sjöng ännu vackrare i bilen och hade kul.

Ikväll blir de iaf träning bara med damerna, vi ställde in små tjejernas träning för de va så många som skulle bort på någe grejs med kyrka, så endas en träning idag, hur ska detta sluta?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0