Vem är de som äter vaniljbulle?!

De har hänt mycket och inget på senare tid :)

Det har varit väldigt mycket prat om paj denna vecka, två kompisar som har gjort och ja har också gjort en :) Den ena kompisaen som skulle baka va Robin som fyllde 20 igår, och han va lite osäker på hur de skulle vara, så han frågade en massa :) men slutresultatet blev bra tillslut iaf!

Sen har de varit träning i tisdags, och ja känner verkligen att jag börjar tröttna på att träna små tjejerna, man lägger ner tid, pengar och planerar och sen så går man tidigare från jobbet för att hinna dit och sen är de så dålig koncentration de lyssnar inte, tjatar om att alltid få spela, inget som duger när man fixar.. Visst finns de vissa som lyssnar och försöker, dom kommer inte ha problem att gå upp i damlaget, nästan alla, men de andra vet ja inte, jag har lessnat iaf..

Idag va ja till fissan och när ja kom ner och satt mig i stolen så hade ja fortfarande inte bestämt mig för hur ja skulle ha luggen, men tillslut bestämde jag mig för snedlugg, men de blrv typ en blandning mellan hel och snedlugg, en hel snedlugg, haha :)

Ikväll är de träningar igen, hoppas de går bättre idag jämfört med i tisdags!

På fredag ska ja ha möte med chefen, vet inte vad som ska sägas, men tror de är om att ja inte kommer kunna jobba lika mycket mer, men mamma pratade om att han kanske skulle erbjuda sommarjobb, så jag vet inte

Läste på spåkulan på facebook i tisdags, och den sa att jag skulle tacka ja till alla erbjudanden, men sa nej till ett ändå, ångrar mig kanske lite nu i efterhand..

Haahah!

Vem är finast, jag eller gitarren?

Fick till svar:
hmm vet inte om det går att jämföra, gitarren är alltid naken i mitt knä sån den har jag sett så mkt av, du har aldrig varit naken i mitt knä så det är inte en rättvis jämförelse lr hur?

Va väldigt trött, så skrattade så de kom en liten tår :P

Älska


Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Räcker till?

Matchen idag slutade i förlust..
Började som center men fick sen gå ut och spela forward, d eär kul att spela forward för att man får springa mer, jag är inte så snabb, men jag är uthållig, jag orkar springa länge. Men idag kände jag att jag bara sprang runt och jag fick inget med mig och fick inte till några passningar eller så.. Kändes tungt och ja inte kunde och att ja inte räckte till..
Syster va ju med och spelade idag, gjorde de jätte bra! Väldigt kul för henne! Skönt för henne att de går så pass bra med innebandyn när de går så tungt på andra fronter i skolan med kompiarna, att folk kan vara så konstiga, dom känner liksom inte medmänsklighet, dom förstår liksom inte att om man säger att någon är tjock, att de sårar.. Dom fattar inte, den ända som vågar säga ifrån är amanda, och de får hon skit för. De är idiotiskt

Jag börjar fundera på kärlekens långa banor, jag tror jag måste flytta långt bort för att ens komma i närheten att hitta någon sån..

Drömmar blir till spagetti

Jag måste berätta om min dröm jag hade inatt! Inte ofta ja kommer ihåg dom men vaknade mitt i denna så :)
Det började med att det va nattöppet här i storvik och ja och lillsyrran stog och gjorde i ordning bordet som de skulle stå och säjla vid senar, dom skulle sälja tshirtar så vi la upp dom. Sen hörde vi musik längre bort, det var Hjalle och Heavy som kom och sjöng på någon låt och sen när dom kom förbi vid oss lägger Heavy armen om mig och börjar sjunga en kärleks sång till mig och sen kommer Olle Sarri (som spelar anton i c /o Segermyhr) och knuffar bort Heavy och säger "de här är min tjej nu" och ger mig en puss, sen går hjalle och heavy och olle skakar hand och tackar mig sen går han med, sen vaknar jag!
Alltså va fasen va de för jäkla dröm XD

Va nyss ute och skottade snö, va ute en timme! Svettases som en gris när jag väl kom in.. Vi har ju ganska mycket att skotta ändå, plus att vi har knappt någe ställen att lägga snön mer, de är stora högar över allt så man måste gå ett par meter där man kan lägga den, så blev himla jobbigt i längden, när jag kom in och skulle hälla upp ett glas vatten sa min arm ifårn , den orkade inte lyfta sig mer, haha! Dom va som spagettisar!

Ge inte upp!

Måndagen va de shopping som stog på schemat för mig och Malls! Vi hade planerat att åka till lager 157 och sen till kupolen. Åkte in till Sandviken och hämtade Malls för hon jobbade fram till 11, dom klarade sig tydligen inte utan henne den dagen, snällt att göra en insatts! De vi inte världens bästa väder att köra i så vi åkte sakta, men i alla dessa rondellrar va de snorhalt, jag bromsade i tid, bromsen i backen och bilen bara gled närmare bilarna, kände lite panik och malin skrattade, hyggligt värre :P Men vi gick in och shoppade lite, malin köpte en vår jack och ja köpte klänning och linne. Klänningen är de ett band som man ska knyta runt midjen, men jag gjorde om den och knöt på ryggen ist, blev kanoners! Linner vet j ainte om ja kommer våga ha på krogen, de är nämligen en dragkejda över hela ryggen så de är väldigt lätt att öppna, hoppas ingen tänker så! Sen inne på scorett köpte ja mig typ convers, tr de eller ej, jag sa till malin "jag kan inte ha såna där skor med skaft" sen provde jag och sen va jag ändå fast, haha :) Sen va de dags att köra vidare mot borlänge, va osäker på vilken väg vi skulle åka, så jag hade med mig gps så vi skrev in adressen och började åka iväg, och vi hamnade på någon jäkla skogsväg!? vi tyckte de va lite konstigt så stannade och kollade att vi skulle hamna i borlänge, och de skulle vi så vi fortsatte in i den djupa men väldigt vackra skogen :) Helt plötsligt springer de ut en hund rakt ut i vägen och skäller på bilden och snabbt därefter kom en liten valp! Vi smög oss förbi hundare och lrullade vidare, efter de satt malin och väntade på en psykopat bakom varje träd, hon va himla rädd måste ja säga, jäntan har ju sett för mycket film ;) Efter denna lilla äventyrsväg kom vi fram till kupolen iaf! Vi gick runt och handlade lite då, Malin köpte klänning, tshirt, kavaj, the och säkert någe mer :) När hon skulle köpa sin vita tshirt så pratade ja med mamma i telefon, och malin öppnar drapperiet och säger "anna, jag blöder näsblod, ge mig ett kvitto" hah blev lite förvånad, men är de inte typiskt när man testar just en vit tröja liksom.. Jag köpte två tshirtar, väska, the och säkert någe mer som ja glömde nu! På vägen hem hittadevi en gammal skiva som ida hade lämnat i min bil, riktig blandning från elin i lönneberga till eddi medusa, hah :) vi kom hem vid 21 på kvällen, heldagsäventyr kan vi kalla de!

Igår så skulle jag baka cookies, men dom blev inge bra alls, chokladen som hamnde närmast plåten smakade brännt.. blev riktigt besviken! Men idag tog jag nya tag och bakade chokladmuffins med vita choklad bitar i, dom blir iaf lyckade! Jag håller även nu på med en kaka som är i tre lager, först ett lager mördeg, sen ett lager kolasås och sist ett lager choklad, vi får se hur de går med den, har fått för mig att kolasås kanske har skurit sig.. men de kan ju kanske gå ändå, får vänta och se när den stelnat klart!


RSS 2.0