Honungpuff!

Jag har fått oder om att uppdatera min blogg, så kanske bäst att man gör de så man inte får hotbrev i postlådan!  Men ja måste hålla med att de va länge sen. Ja sen sist ja skrev har jag väl jobbat en hel del, de är en kille på jobbet som skulle hacka is så han sträckte sig och så blev den muskeln inflamerad så han blev sjukskriven tre veckor, tack och bock sa jag som fick jobba mycket :) Jag trivs och jobba med folket uppe i Högbo, men eftersom jag är tjej, yngst och nyast så kan ja lova att dom retas en hel del! Men dom säger ju allt på rätt sätt så jag står ju och skrattar med. De va som nu i veckan så efter träningen så fick ja träningsvärk i baksida lår och stjärten, och så sa ja till emelie att ja hade träningsvärk där då, och naturligtvis miss tolkar hon de! Sen så ropar hon ut de över hela köket så att 5 till spårar vidare i samma sex tema, och sen är de en som bara står och små flinar brevid mig och de va min praktikant jag hade förra veckan, som ja tror alla vet vem de är Christoffer sjöberg. haha, ja men de är en dag i köket, vi har ju kul och bråkar inte iaf, de händer väl någon gång de också, men sen ja har jobbat där i oktober så har dom bråkat två gånger bara.



Sen har vi ju lirat lite innebandy på senare tid också! De va en helg då jag skulle jobba men blev pang förkyld på två sek, men ja jobbade helgen och åkte även iväg till mora och spelade match, vilket enligt mats va min bästa match, de va naturligtvis jätte kul att höra! Sen har missade ja sista hemma matchen mot hedemora vilket va väldigt synd.. Men ja har ju lyckats med en sak som ingen annan i laget lyckats med! Jag är nollar rakt genom serigen! inte ett mål, inte ett pass och ingen utvisning.. bra eller dåligt? Men sen hade vi ju semifinal i fredags mot aston, jag va så himla tok taggad innan matchen för ja så sugen! och när de läser upp laguppställnigen så är jag bänkad i första.. Jag blev så himla besviken så jag fick tårar i ögonen.. riktigt jobbigt.. Men ja hoppade in på en 4 byten i första periden för att de blev skada, och sen i andra spelade ja varannat byta med ovisa som va lite sjuk,  men i tredje spelade ja forward på ena katen och då gick de så himla mycket bättre när ja fick springa och stressa, vet inte va de va med laget i fredags, antigen va vi inte så taggade, eller mycket sjukdom för de va liksom ingen fart i benen, man orkade liksom inte ta i hela vägen, man slutade efter halva, så de va väl inte mer än rätt att aston vann matchen. Men tråkigt va de!



Men en annan sak som är himla kul är att när jag tänker tillbaka på alla hjärtans dag ( sjukt länge sen, men ändå) så kommer ja ihåg att ja jag tänkte äh skit samma ja kan lika gärna stanna kvar och kika innebandy för jag har ju ändå ingen kille att vara med, och när ja sitter där så kommer fredrik andersson och frågar om han får sätta sig vid mig, vilket ja sa att han fick! Jag menar jag känner ju likso minte han, men vet ju vem han är och allt så eftersom de är brorsans kompis liksom, men vi satt och pratade hela matchen! Och på de spåret är de, träffar fredrik ganska mycket och han är och snurrar i mina tankar hela tiden! Gillar dig :)


Innebandy helg!

Jobbade dag på Fredagen och så skulle jag ha ett möte med min chef, va ganska nervös innan för jag fick för mig att ja skulle få jobba mycket mindre. Men vi satt oss och pratatde och så har jag fått typ två dagar i veckan i två veckor sen en kvälls vecka, sen i april så kommer jag få jobba varannan vecka kväll, måndag-lördag, riktigt bra! :) gillar kvällspassen mer, för de är trevligare folk och roligare meny :)

På kvällen skulle ja gå ner och kika på sk när dom skulle spela men när ja kom ner så hoppade conny på mig och frågade om ja kunde sköta klockan, så jag hamnade i seketariatet hela matchen ist :) sk vann matchen med 9-8 när de va två sekunder kvar :)

Sen på lördagen jade småtejerna match mot alba95 som ligger högt upp i serigen, visste att de skulle bli en tuff match.. Men tjejerna va sjukt taggade och spelade skit bra! och dom vann matchen med 4-3! men de va jobbiga sista två minutrar kan ja lova! och rösten va rätt borta, haha :) Sen blev de att åka upp till Högbo för att jobba, men de va en sjukt lugn lördag fast de va 170 personer, men kändes som typ 20 :P

Söndagen hade jag egen match! Damerna hade lånat in 4 tjejer från små tjejernas lag och dom spelade hela matchen och gjorde riktigt bra ifrån sig! Amanda fick göra mål, skitunge ;) Men ja sprang en jäkla massa på matchen, vet inte vart min energi kom ifrån, kan de ha varit för att ja åt så lite innan? :P nej men ja jobbade och slet och fick en del lägen men jag kan verkligeninte göra mål! Och så skjuter Lovisa ett halvskott på volly nästan bakomryggen och så går de i, haha, kul att hennes gick i eftersom hon har massa chanser de senaste matcherna :) Men ja kommer då aldrig ha tur, hah :) Jag har gjort ett mål denna säsong, och de va på en träningsmatch så de gills inte ens.. Men vi vann matchen med 8-2 iaf, så de va ju himla bra! blev bara 30 straff efter matchen :)

RSS 2.0