Ensam

Gillar inte de ensama kvällarna.. Men sist jag hade sällskap så blev de nog så att ja blev lite smittad så nu sitter man här och är förkyld.. Men ändå så saknar jag dig massa!


Låångpanna

Enligt lag får man bara jobba 12 timmar med en timmes rast så man får gå bort. Men när man jobbar inom restaurang är de vanligt med 12 timmars pass utan riktiga raster och mat. Jag har inge problem med att jobba 12 timmar, men igår blev de lite väl lång dag, 15,5 timmar med en halvtimmes lunch. Sen när ja kom hem tog de inte lång tid att somna kan ja säga, va helt utmattad i kroppen!

Inte långt kvar tills flytten nu! Pappa va till stugan och hämtade hem köksstolar och lite andra saker som ja har ställt undan! Kommer sakna myskatten sen, kommer bli lite tomt utan henne eftersom hon brukar sova här nere med mig..


Missing you!


Fullt upp!

Ja lite dålig uppdatering från min sida då kanske, men här kommer lite då

Förra veckan så jobbade ja kväll hela veckan och va tokstressad hela tiden med tanken på den nya menyn och allt skulle göras och fixas och så har man inte gjort något innan så man är helt grön på allt, de va inte så där kul.
Sen dömde jag ju skoldm i storvik men Annica också, lite extra pengar är inte helt fel! Men jag käkade himla dåligt den veckan så slutade med att ja inte hade käkat på ett dygn och jag jobbade och började må tok illa, så jag fixk små käka saker för att försöka få bort de, men de gick efter ett ex antal timmar.
Sen har det blivit sena nätter och sena morgonar, har typ vridit på dygnet, de är bäst att försöka få bort de måste försöka komma in i rätt rythm igen!

Sen Idag är de ju en vecka kvar tills jag flyttar! Ska bli så himla jätte kul! Mitt rum ser dock ut som en lagerlokal just nu men haha, de får jag leva med! Sen va jag iväg och kollade runt på soffor i helgen också, tror ja nästan har valt vilken ja ska köpa, men jag måste komma in i lägenheten för att mäta och kolla läget bara!

Igår så träffade jag Malin för första gången på jätte länge, vi åkte till donken för att ta oss typ en fika för de blev lite sent för vanliga fik. Vi tog oss en varsin sallad och vi skulle sitta ute sa vi, men sen va de ju himla synd att de blev tok mycket moln, men vi satt och käkade ute och båda frös men ja "solen tar" ;) När vi käkat klart så gick vi inoch tog oss en kall och god glass men mallsen tog sig en kaffe också, sen satt vi och pratade länge och började spåra lite på slutet när vi kom på att vi kanske borde åka hemåt, och vi körde en raggar runda men kanon bra musik och diggade och sjöng oerhört vackert och ja höll på att köra vilse i sandviken! Och de värsta är de att Mallsen filmade mig då, så de blev 7 filmer sammanlagt, får se om dom dyker upp på facebook någon dag,hah..



Solen

Idag va de ju kanon väder och så va jag till och med ledig! Så idag blev de att sitta i solen hela dagen, gud va de är skönt! Men konstigt nog brännde jag ju mig, haha, men de har gått ner redan nu under kvällen så de är ju himla skönt!



Sen blev de att tvätta pärlan och nu glänser hon som aldrig förr!
Skulle åka ner med kläder och bollar och sånt från cupen, satt mig i bilen och skulle vrida om, men de gick ju inte så bra, bilen vägrade starta, de hände inget..
Som en tillfällighet så va meckar morfar här så han och pappa fixade och hade sig länge,
Sen så kom dom fram till att de va startmotorn som hade lagt av, han har ju varit seg startade länge och
idag la den av helt.. Det går att rulla igång den, men man ska ju inte behöva göra de varje gång
Så typiskt nog måste ja köpa en ny startmotor vilket  går på ca 2000, känns ju inte så där skit kul
nu innan flytten liksom..


Slut på tränar livet!!

I helgen va de cup med små tjejerna! vinst första matchen med 2-1, just denna match va lite kul för att vi spelade den på kuriren och så hade de delat av plan i två delar då och så på andra sidan så tog matchen slut så klockan ringde och de va bara någon minut kvar på våran match och alla tjejer stannade upp förutom stina som kastade ett utkast till amanda som fortsatte springa och så gjorde hon mål, och efter matchen kom motstondarnas tränare och sa att de va förjävligt och att han skulle läman in protest på göteborska, och ja och ida gick mest och skrattade efter, hah. Sen de två matcherna är inte så kul att prata om, stor stryk med 1-7 och 0-7, men sista matchen va bra för då vann vi med 3-1 kul att avsluta både cupen och tränaransvaret på ett bra sätt.


Vi har haft kul på cupen men va ont i huvudet ja hade när ja kom hem i lördags och jag ville verkligen inte åka och jobba, men ja bet ihop och åkte dit för att vara med och se de nya menyn och så, men stannade bara 3 timmar sen va ja tvungen att åka hem för att mitt huvud mådde inte bra. Hemma blev de att lägga sig i badet men lite skön musik, och då släppte den!
 
Sen på kvällen blev de mys på kvällen/natten sa nog godnatt vid 4! sen blev man väkt av ett sms 8.45 men ja är faktiskt pigg, kommer väl ikapp ikväll säkert

Idag blev de ett besök på IKEA för köpa mig en stekpanna och en fin fin tavla, sen fick ja trevligt sällskap med mig också

 


...

Mitt humör har varit som en berg och dal bana i två dagar nu

I´m not a superman

Gårdagen va himla bra! Dömde innebandy typ hela dagen, tränade pengar, fick lite utskällning, gav lite utskällning, skrattade en massa, fick en väldigt liten pokla och en tshirt som va stort som ett tält! Men kul va de!
När själva cupen va klart va de hem för dusch och fixa fort som tusan! men han med en hel del på en halvtimme iaf :)
Jag och Emma åkte hem till Fredrik lite innan och drack lite sen va de vidare in till sandviken och livingroom där de va grillbuffe, de va himla trevligt och fick lära känna människor man bara visste vilka de va liksom, himla kul! Måste säga att kvällen var kanon!


En sak som är himlans jobbig är att jag inte vet vad jag vill, vet inte vad jag känner, jag känner att jag måste fundera och jag vet verkligen inte vad ja ska komma fram till..


Sommaren!

Jag har funderat en del på va som kommer hända under sommaren för mig och vännerna..
Som de lät i högbo så skulle ja jobba en hel del,
Som de låter på mina vänner kommer dom också jobba massa, när ska vi lyckas ses då?
Alla kommer jobba massa på många olika ställen


Tänker tillbaka på allt kul som hände förra sommaren!


Tog studenten med Ida!
Vi jobbade tillsammans nästan hela tiden på kvarnbacken och efter tisdagarna
på bilkvällarna blev de några kvälls dopp i ältebosjön,
Underbart med kvällsdoppen, vi körde väl några klassiker också har jag för mig!


Blev lite folkrace med Lina! Fattar inte hur denna människa man bli så hög på att
kolla på denna sport, men sen är hon för nervös för att våga börja, himlans synd!
Vi sågs inte så jätte mycket i sommras, men de va underbart trevligt när vi sågs!
En sak som ja minns är när jag fyllde år, Lina ringer på dörren och ja öppnar och där står hon
men en mjölkkanna med balonger och massa saker på, hah, rolig!


Campingen med Lovisa va bland de bästa på sommaren!
Vi planerade att åka rätt tidigt på dagen för vi skulle åka och inhandla en del i Sandviken innan,
jag hade packat bilen och skulle åka upp och hämta Lovisa, och i den tiden springer hon
runt i panik för att få med allt, vissa saker va borta har jag för mig, men hon fick med sig allt vilket va bra gjort!
Vi åkte iväg och handlade saker vi planerat att köpa och saker vi kom på att vi glömt, tex bestik.. Men när vi kommer fram till medskogssjöns camping så blev de bra, vi slog upp tältet och käkade, gubben på campigen tjatade "men ni måste ju bada" man började ju undra om han bara ville se oss i bikini. Men de va klart att vi badade, ganska många gånger dessutom! Solen va ju tok varm och lovisa lyckades bränna sig så på kvällningen lndade hon in sig i handdukar
och låg i solen, haha väldigt sött!


Jag fyllde 19år!
Hade mig en väldigt trevlig hemma fest, många trevliga människor som kom, synd bara att de regnade
i princip hela dagen, men de gjorde inte så mycket! Sen kom Malin som va bjuden men inte kunde komma, men så kom den rackaren ändå! Hah kul överraskning!
Sen stack några stycken iväg för att klättra på skoltaket och bada och dom ringde att ja skulle
hänga med, men kan ju inte lämna min egen fest


Malin jobbade i huvudstaden hela sommaren men hon kom hem några gånger under sommaren då vi sågs!
Vi kom varandra så nära i frankrike så då blev de så tomt när hon va borta hela tiden..
Jag fick ett sms från henne i mitten på sommaren som ja fortfarande har kvar,
de är de ända smset som ja sparar, de va så fint och betyder för mycket för att ta bort!


Jag va i Norge med familjen!
(bilden är inte från norge)
Norge va himla fint med allt vatten som rann över allt, skulle vilja åka dit igen på våren när all snö smälter,
förstå va vattne de måste vara överallt! Jag gillar att fota vatten och naturen runt, plus att de är himla avslappnade ljud att höra vatten som forsar 


Pengar iaf..

Lite tråkigt att man har missat hela påskhelgen och så missade ja sista april för andra året i rad..
Jag hoppas alla som har festat och haft roligt har haft de bra! Men man måste ju tjäna och spara pengar tills man flyttar, är himla sugen att flytta nu kan jag lova! Men de finns liksom inga lägenheter här, och ja vill inte flytta till sandviken, jag trivs bra i storvik och de är billigare att bo här och de går ju bra att pendla med bilen så!


RSS 2.0