Syskonkärlek

Igår när jag skulle lägga mig, la mig i sängen och la huvudet på ett skönt ställe på kudden och blundade, då ringer 
mobilen. Tänker vem kan de vara nu då, de är väl antagligen någon som vill ha lift, så kollar på telefon och ser att
de är bror som ringer så jag svarar och han säger att dom hat tröttnat på att vara ute idag de är FÖR mycket folk!
Så snäll som man är mot sin bror så jag satte mig i bilen körde in för att hämta han. Satte på en gammal skiva på
vägen in, roligt med musik som man inte hört på länge! Sen satt både jag och Andreas och sjöng hela vägen hem,
blev till och med en extra runda för att vi hade trevligt i blien!
Känner att jag har saknat de, sakna att umgås med min bror, de blir väldigt sällan nu..

En av låtarna som vi lyssnade på igår va "nicke & mojje - bananerna"
Detta är första värsen, Andreas förstog varför jag gillade den sa han :)

Jag sitter här själv,
och funderar lite grann,
saknar min bror,
han som allting kan,
jag vill ju veta,
hur saker o ting går till,
om jag vore lika smart som han


Har nog den bästa storebrodern man kan ha! :)

Snön ligger vit

Igår va jag iväg och köpte mig en systemkamera! sjukt nöjd, ett riktigt bra köp! Riktigt kul att ta bilder med den :D

Riktigt kul att träna igår också! Konstigt nog går de bra för mig nu, roligt roligt! Vilar mig i form kanske :D
Jag skulle ha jobbat på lördag när de är matcher och så, men jag har fått ledigt så jag får spela sista matchen inann jul! Känner mig sjukt taggad!!

Ikväll blir de sista arbetspasset på detta år :) julbordet. Längtar till julafton då man får äta de "riktiga" julbordet!

Innebandy!

Igår morse så ringde min mobil och väckte mig, såg att de va adrian från jobbet, han sa att de va så lite folk på kvällen och lite och göra så jag behövde inte ens komma och jobba på kvällen! eftersom jag va väldigt nyvaken så kunde jag inte komma på va de va för dag först, sen kom jag på att de va ju tisdag, vilket betyde att jag kunde träna! Jäkligt glad blev jag när jag kom på de!
Jag ringde till Ida och sa att ja blir med och tränar småtjejerna på kvällen, vi bestämde även att vi skulle ta oss en tripp in till Valbo. När vi väl kom iväg så va de ju inte så roligt underlag att köra på så ida körde typ 80 på motorvägen, men vär vi åker förbi sandviken så hamnar vi bakom plogbilarna så från sandviken till valbo kör vi i 40 kmh, de gick inte fort.. men de vi hade ju inte brottom heller så. När vi kom fram så köpte vi de vi skulle och kikade runt lite, ida hittade inte de hon ville ha, mon hon hittade annat hon ville ha ist :) Sen käkade vi och åkte hem för att dra iväg till träning i åshammar. tjejerna blev 7 st, lite några men vi gjorde de bästa av situationen, jag och ida hoppade in! hah :) Sen va de dam träning, och tusan va kul de va att träna igen! har varit borta från träningar i 2 veckor, och de har varit jobbigt! Men de va ju till och med så att de gick bra! när vi spelade i slutet på träningen så gjorde jag 2 av 3 mål! Ja, de kan ni inte tro om mig, tror inte ens på de själv :P

Jag måste säga att julstämningen kom mycket mer nu när snön började falla! De är helt vitt ute och de blir ljusare på kvällen och hela mys stämmningen är på plats! Älskar att vara ute och gå när de är mysväder, men om man ska gå med en kille nu, då är de risk att man får snö på ställen man inte visste fanns..

Idag lära jag gå upp till 8 för att de skulle komma en larm gubbe och instalera larm och saker, men pappa va här och startade upp han, men mamma tyckte att ja skulle gå upp så jag inte låg i sängen när han kom, vilket inte jag heller skulle vilja, haha! Sen ikväll blir de jobb i kondis.


En sak som är jätte tråkig, de är att jag aldrig får träffa min malls.. de är bara massa jobb hela tiden

Gubbar

denna vecka har varit jobb, jobb och åter jobb, de blev en hel vecka i rad, smått sliten i kroppen. Men jag spar till min systemkamera!

Idag bakades de pepparkakor hemma hos mormor, vilket vi gör varje år :) Hög mysfakor!
Sen kikade jag när IBK spelade, dom vann med 8-4, bra match med många snygga mål! Blev så himla sugen att spela då, två veckor sen sist.. så jag gick ner på gubbträningen och spelade lite, synd bara att ja kom i ett lag där de är 3 som inte har en aning om vart man springer på innebandy och hålla positioner, och en som vet lite. Och sen så vägrade dom passa till mig, fick typ 5 passningar på en timmes spel, kändes ganska värdelöst, men jag sprang ju en del iaf, så fick väl mig lite träning iaf. Avsluade kvällen med ett varmt och sköntbubbel bad, alltid skönt och avkopplande, men får tänka bort allt jobbigt som är så kommer man ut som en ny människa, eller kanske inte :)

Nästa vecka blir de jobb igen då, får kanske vara ledig på lördag, vilket jag skulle vilja tok mycket!

Elefant song

Jobbar för glatta livet denna vecka! Konstigt att ju mer man jobbar ju piggare blir jag, man blir liksom mer piggare i kroppen. Men samtidigt blir jag mer trött i kroppen av allt bärande och bubbande med alla tunga kartonger och labanger som är fulla med allt möjligt. Skulle inte sitta fel med lite massage! Hade namnsdag igår så nu borde ha grattat mig och lagt lutfiken i blöt, för de gör man den 9 december! Imon fyller Ida 19! vilket va på tiden, hon har väntat på de länge om man säger så, hah!

Påvägen hem från jobbet igår så elefant song från moulin rouge, vilketä r en låt som jag och Malin gick och sjöng typ jämt när vi va i frankrike. Jag kom på så planerar tankar så blev så himla sugen på att åka till Frankrike och börja planera resa osv :) men så kom ja in  på msn och började prata med malin om de, då bestämde vi att vi tar de mer mot våren när de är finare väder där. Vi kollade på priser på redisson sas där vi jobbade på, vi har bestämt att vi ska dit och hälsa på och vi vill bo där för de är riktigt fint hotell 4 stjärnor och världens finaste utsikt :)
Sen idag på morgonen fick jag sms av malin där de stog att hon ville till paris också! vilket jag också skulle vilja! så vi planerar nog in de med skulle jag tro! vore underbart att få uppleva paris med en riktigt underbar vän!
Detta är en resa som måste bli av!

Kort sammanfattning av veckan!

Måndag: Jobb i kondis
Tisdag: Jobb i kondis
Onsdag: Jobb i kondis
Torsdag: nattöppet, för som en frusen pingvin på nordpolen, gick ute i typ 4 timmar på kvällen lite kallt om jag får säga va jag tycker då. Sov med full pyamas och dubbla strumpor plus en fleesväst, och då va de under ett duntäcke :P men jag tyckte de va skönt :)
Fredag: va de jobb på julbordet, Hela kvällen började med att Emelie va på flumm humör och de smittade av sig på typ alla, så alla gick och drev med varandra och hela kvällen va kanon kul med massa skratt!
Lördag: Åkte in till gävle för att åka buss till västerås för att kika på dam VM i innebandy, vi kikade på öppningsmatchen mellan Sverige-Norge, man kan ju säga att sverige va de bättre laget! 17-3 ;) Jag och ida gick ner precis innan matchen började för vi skulle köpa käk för innan va de took lång kö, men vi sa de händer ju typ ingen i första ändå, när vi kom tillbaka efter 5 minuter så stog de 4-0 :P maten hade dom planerat skiit dåligt, en cafeteria med tre tjejer som jobbade, hambugarna tog slut på en kvart och macorna på en halvtimme, vi fick käka korv vilket fanns iaf!
Söndag: Jobba julbord, trevligt värre

Livet

Allt känns bara jäkligt tungt... vet inte vart jag ska vända mig eller ta vägen ..
Vi hade köksmöte idag och så satt chefen och pratade om att de har och kommer försvinna 2,5 tjänster, två har sagt upp sig och en ska bli pappa ledig, och då blir de ju naturligt vis tomt med folk och då säger han att dom måste ju skaffa en ny kille och då skulle dom ta en annan kille som han pratat med tidigare, gubbe som varit köksmästare osv.. och sen säger han att dom måste ju skaffa nytt folk och så, men då känner jag, men hallå, jag har jobbat extra länge nu och kan jätte gärna ta en tjänst! Men som de känns nu så är de som jag utnyttjats under helgerna som disk och sen nu vid jul bara för att de är julbord och så..

känner mig ensamn, vill ha en famn att vara i..


Att de lilla ska vara så svårt att gilla..

He could be the one

Något jag känner fast jag vet inte om de är de jag känner..

http://www.youtube.com/watch?v=xJGoWkeGBBY

RSS 2.0