Trasig dator..

Länge sen ja skrev sist, men ja kan skylla på att min dator är på lagning vilket den fortfarande är. Sitter hemma vid mammas dator nu och kollar genom vad som händer i världen!

Vet inte riktigt va jag ska säga vad som har hänt sen sist, en jäkla massa innebandy iaf! och de gillas massa!! Jag och ida har då kollat nästan överdrivet mycket faktiskt, men de är ju himla kul sport de där! I lördags va de ju DM! och ja jag kunde ju vara med på de två första matcjerna sen lära ja ju åka vidare till jobbet.. Men vi spelade bra hela dm, fast vi frick stryk i en match med udda mål, men vi hämtade upp den matchen bra!
Sen har vi kikat skräck film två gånger också, lite kul måste jag säga. Första gången så började min dvd att spöka mitt i, helt plötsligt kommer de fram i röd stor text "ursäkta mig", hahha lite kul måste ja säga, sen så helt plötsligt stängdes den av också. Se jag kände att de va dags för en ny dvd så va in och köpte en ny inför filmkvällen igår. Vi kikade på the grudge och en en till, men fasen va dålig the grudge va, hade nog för höga förväntningar på den, så nej inge kul alls.. Men fick ju käka gott godis till iaf!

Men nu är de innebandy på tv! Får se när nästa inlägg kommer, Hare gött!


Innebandy

Hade borta match i Långshyttan idag
Gick ju kanoners om man säger så
Vinst med 1-6!!
Sen får vi ju absolut inte glömma att ja gjorde första målet :D
Alla gjorde en kanon  match, nu gäller de bara att hänga i!


Picknick!

Idag har de varit en kanon dag med Malin, vi åkte upp till Medskogssjön och satt oss på en filt med massa mat! Vi gjorde inget bara va och pratade, himla skön dag! Låter bilderna tala för sig själv


Massa mat! vi åt då inte upp allt måste jag säga, hah



Malin med sin sallad



Ligger lite på fel håll men ni ser väl ändå!







Malin älskar att knäppa på allt och detta är ett av alla kort hon tog



Målade lite på bryggan med vatten



Underbar dag med Mallsen! Detta måste göras en gång till





Ha de bra alla glada!

Full rulle!

De va ett tag sen ja va här inne och skrev ett "rikrigt" inlägg, har ju blivit låte låttextre som ja tycker har himlan bra text och som ja känner igen mig i massa! Men idag ska ja skriva lite annat spännande

Har jobbar 6 dagars veckor väldigt länge nu, många långa dagar upp i Högbo! Men ja va på möte med chefen igår och då fick ja reda på att han vill ge mig en 75% tjänst! Himla skönt, nu vet jag att jag har pengar varje månad osv! Himlans bra!


I torsdags va jag ledig! helt sjukt! Men ja tänkte att ja skulle passa på att göra så mycket ja han med på den dagen, så jag började min dag vid 8 med att städa och fixa och så, sen va de pensionersvarning på mig, gick och väntade på att affären skulle öppna, haha! Men åkte hem till huset och lånade en våg, sen åkte ja och handlade, sen hem igen och plocka lite äpplen till mitt bakande som ja planerat, sen till lägenheten och packa upp sakerna,

sen kom Emelie vid 10 med blomma och krossade tomter för att hon visste att ja skulle bjuda på köttfärssås senare, himla kul! Sen tog vi en promenad i storvik och ja visade runt henne för hon hade knappt varit här och även hon sa, storvik är större än man tror, De säger alla! Sen åkte hon hem för hon skulle till jobbet då så klart.

Efter de åkte ja upp med bilen till morfar för att han skulle byta bromsbelägg åt mig, så lånade deras cykel hem, började baka gjorde äppelpaj och en mördeg, kola, choklad kaka! Sen kom Jennifer och vi skulle luncha så vi började laga lite mat, Pasta med svampsås stog på menyn, vi satt och pratade lite och drack lite te för att avsluta med. Sen skulle hon till doktorn vid 4 så hon åkte halv, och ja börjde röja undan lite i köket som såg ut som ett bombnedslag!

Sen va klockan tio i fyra, tänkte att ja hinner åka upp och hämta bilen innan fyra då familjen skulle komma, så satt mig och trampade iväg på cykeln, hade dock lite för hög sadel. Sen snabbt hem och såg att pappas bil redan stog där, men han hade inte hunnit så långt upp i trapphuset när ja kom in, mamma och amanda komma en halvtimme senare. Men ja började med maten på en gång när pappa kom. Spegetti och köttfärssås då, fick massa beröm för den, mamma sa de typ en tre gånger skulle ja tro, haha.
Sen blev de att sätta upp lite saker på väggen/taket så då fick pappa jobba lite han med! ska ni se va de är och hur de blev får ni ta och komma hit! Bror kom förbi en sväng med Milly också.

Sen va de ju träning på kvällen också, de va massa spring träning och de va ju himla kul! Sen va de ju så att jag missade typ hälften av passningarna vilket va kasst.. Sen va de ju hem och duscha, när ja satt mig i soffan och skulle ta de lugnt så va klockan typ 22.30, så har haft fullt upp hela dagen, men de va en kanon dag!




Sen sak som är tråkig med allt jobb är de att ja hinner ju aldrig träffa vännerna liksom..
Sen har jag ju lärt känna någon ny som ja umgås mycket med! underbart!

RSS 2.0