Inte som alla andra

Jag kör inte på samma stil som många andra med blogg, dom skriver varje dag om vad som har hänt och tankar de har om typ allt. Jag kör mer på den stilen att ja kanske lyckas få till ett halvtaskigt inlägg en gång i månaden!
Men mitt liv är väl inte mer spännande än så antar ja!

Jag har ju jobbat på 75% i Högbo sedan september men från och med maj ska ja gå upp på 100% i fem månader på prov för en annan ska testa gå ner i tid, och i samma veva som de blev bestämt blev de bestämt att ja och Lonny blir frukostansvariga när Nina går hem och är mammaledig i Juni, så lite extra pengar på de med, bara att tacka och ta emot!

De är ju slut på innebandyn nu iaf, fast har upptaktsträff imon är väl mest info inför nästa år skulle ja tro! Men jja känner att de va lika bra att de va slut nu, för ja blev totalt värdelös på slutet, kunde ju fasen inte ta emot en ända pass...

Sen har ja ju börja träffa Niklas också, känns som vi träffats och kännt varann jätte länge men ja vi har kännt varann i lite mer än en månad, och de är inte mycket. Men känns så mycket bättre jämför med andra förhållanden (:


RSS 2.0