Innebandy

På de senaste träningarna har jag haft så kul, känner mig så glad när jag får spela innebandy, springer och ler och pratar! vet inte va de är som gör de så kul att spela just nu, men roligt är de :) hela laget har kommit ihop sig mer, förr va de mer grupper, men nu är alla mer mer varandra, fats inte alla då, de är väl i princip omöjligt skulle ja tro :)

Idag 11.30 fick ja sms från domartelefon och får frågan om ja vill döma en h5 i forsbacka, sa först nej, men sen ångrade ja mig och sa att ja kunde ta den ändå. Dömde med Annica, men ingen av oss visste vart hallen låg så vi snurrade lite, men hittade väldigt snabbt till den oerhört dåliga hallen, sen blev matchen typ en gris match, dom slog massa, men slår båda lika hårt så går de ju inte att blåsa.. Men de slutade med att hofors vann med 5-9.

Skulle ta mig en promenad ikväll, gick ner till parken och såg att gubbarna tränade så gick in och kikade lite, sen blev ja så himla sugen att spela så sprang hem och hämtade kläder och va med och spelade sista halvtimmen, roligt värre, fast ja bara sprang runt, vet inte om ja gjorde så stor nytta men, haha :)

Kärlek

De va så varmt och skönt i sängen i morse så låg och rensade sms på mobilen, vilket va på tiden när man har 3000 i telefon :) Det finns ett sms som jag aldrig kommer ta bort, de är ett som jag fick från malls i sommras när hon va i stockholm, jag blir så glad i kroppen när ja läser de :) Sen låg jag och läset en del sms också, hittade några kärleks sms, och känner att ja inte har släpp han från mina tankar.. Vi träffades inte länge eller mycket, men jag vet inte vad de var, men något var de, du måste vara speciell eftersom du fortfarande ligger kvar i mina tankar...

Varför hittar man inte den rätta på en gång,varför ska man träffa så många idioter, varför ska man få krossat hjärta flera gånger innan man kanske hittar den rätta?

Blir så ledsen i kroppen när man ser hur folk är så kära i varandra och man känner att man inte alls har något sånt, inte ens nära.. Men man får väl vara glad för deras skull att dom har hittat en att dela kärleken med

Länge sen..

Två veckor sen ja skrev sist, kan ju inte klaga på att jag haft mycket att göra med tanke på att jag varit ledig typ sen jul, men har väl inte orkat helt enkelt! Men jag har faktiskt jobbat nu i veckan, lördagen va väldigt jobbig, 145 pers i matsalen och ja va själv på förrätterna och de va min 4 kväll på kallis sen november.. Jobbade 12 timmar med en rast på 5 min tror ja, men alla fick sin mat och de blev nöjda!

Jag har funderat på en sak under dagen, varför är jag domare, varför ville jag bli domare från början? Från början va de väl att tjäna pengar och för at de är kul med innebandy, men mest pengarna. Men sen varför fortsatte jag, kan h avarit med att jag äntligen fick synas, jag som varit osynlig så länge, eller va de för att jag fick beställa? Men jag har fortsatt iaf, är inne på mitt tredje år på förbundet och innan de va de två i föreningen. Men va är de som gör att jag fortsätter? Jag får pengar visst, bättre speluppfattning kanske.. Men all den skiten man får, alla klagomål, alla blickar som säger att man är dum i huvudet, kommentarer från läktaren som någon fet gubbe säger som inte ens vet vart gränsen för hög klubba går... Är de värt att fortsätta fast man får alla dessa hugg från alla håll och kanter? Dömde en match idag som fick mig att börja fundera..

Jag har inte mått speciellt bra idag, speciellt inte efter den matchen, sliten i kroppen, men de är ingen stor sak, trött i huvudet efter allt tänkade, funderande fram och tillbaka, allt grubblande, de gör att tårarna bara trycker på, dom vill bara fram och ut.. saknas bara en axel att gråta ut på

/den ensama alltid minsta anna

Snöiga dagar!

Idag har de varit en snödag i stugan! Mamma, pappa, Amanda och ja åkte iväg och jag hade min kamera i högst hugg :) blev en del fina bilder, och mycket pulsande i snö och lite brottning i snön också :) Alltid lika kul att leka runt i snön, undrar du de kan komma sig? de är liksom ingen som folk växer från, man kan springa och jag varandra och knuffa ner i snöhögar, ja man ska ju vara barn så länge man kan! Sen efter de blev de hem till soffan och en del film tittande resten av kvällen

Igår så skaffade jag mig en sida på modell.se för att kanske få någon anna som vill fota och mycket för att kunna se andras bilder och få lite insperation. Efter att jag hade haft sidan i en timme kanske så är de en kille från gävle som jobbar med raklam filmer/bilder och han va intreserad av att fota mig! Blev väldigt glad, så började prata lite med han, och jag ska träffa nu i veckan som kommer troligen, för att kunna se lite av hans bilder och så, sen prata lite om va vi skulle kunna ta! Och så sa jag att jag är bra på att le på bilder, vilket jag gör typ jämt, då sa han att vi skulle testa mycket annat ist, haha, undrar hur de kommer sluta!

2010

Ja då har man tagits sig genom 2009 då! De har hnt en hel del roliga och tråkiga grejer då, men tänker inte skriva ner allt här, men några saker!
Varit till Frankrike med bästa malls, tagit studenten, gått på balen, varit på 3 fotograferingar, varit på några kanon trevliga fester, fyllde 19 år, köpte min nya mobil vilket va tokskönt! jobbat massa på kvarn, skaffat mig extrajobb uppe i högbo, jobbat julbord, de har hänt endel  som ja inte ens kommer ihåg nu, men de är sånt man minns andra stunder :)


Nyårsafton i år spenderade jag hemma hos Sara, de va en mysig kväll vi va 10 st bara gick ut vid 12 slaget och smällde raketer, men fy tusan va rackanrsn kallt de va!
Synd bara att jag blev besviken även detta år, har blivit samma sak i två år nu, så jag har lärt mig nu att de inte är någon ide att planera nyår med dig..

Hoppas på att 2010 blir bättre! skulle inte skada alls

RSS 2.0