Bara jag

Jag vet inte om de är fler än jag som är så här, mén jag älskar verkligen min ensamtid! Det är under den tiden som ja ofta är ute och fotar eller så, de är så jag slappnar av och rensar huvudet!
Igår behövde ja verkligen rensa huvudet och få tänka på annat, satt mig i bilen och åkte rakt upp i skogen till gäddtjärn och tog massa fina bilder med den underbara solen och de stilla och klara vattnet.
Jag kan lätt sitta på en sten vid vatten och se solen gå ner varje kväll, de är så avslappnande och harmonisk! Tyck att ja är konstigt om ni vill de, men de är bland de aboslut bästa jag vet!


Kattis

Det är ju inte bara människor som gillar att ligga och mysa och bli varm i solen! När jag vaknade i morse och gick ut och kollade ut genom fönstret så ser ja söta Kattis ligga så här i fönstret! Man fick sig ett gott skratt åt den snygga ställningen, hah :)



Skulle egentligen varit ledig idag, men Calle på jobbet håller på att rusta i köket och har en hel del saker att göra så han frågade mig om ja kunde ta de passet åt han, så då är man snäll och ställer upp :)


Dagens bränna!

Satt ute i solen från 10.30-16.00 ungefärm, och ja blev lite små röd om man säger så, jag hade darit upp byxorna för att jag skulle få lite färg på benen, blev fint resultat tycker jag!
Hoppas de röda lägger sig snabbt, haha!

Våren kommer med stora steg

Jaha nu känner man vår känslorna på riktigt! Moppepojkarna har vaknat till liv igen och dom är nästan lika dryga som när man ha en irriterande mygga i sovrumet när man ska sova! Fast myggan är fortfarande drygast, hah :)
Nej men igår så blev min pärla om pysslad, fick på sig sina sommar däck (som jag böt helt själv! lite hjälp med navkapslarna bara :P ) sen blev hon så fin tvättad så de bara glänser om lacken! Idag tvättade jag även rutorna på insidan, de va så många som hade tafstat på mina fina fönster.

Jag och Fredrik har kommit fram till att jag måste ha varit katt i mitt förra liv! man kan sitt och smeka och pilla i håret och på ryggen och de är så himal skönt, jag bara ryser i hela kroppen! och sen så kan ja sitta i solen och mysa hur länge som hellst, så gudomligt skönt att bara sitta och njuta, låter inte de som en slapp katt eller?

Himla skönt med bärbar dator, eftersom ja älskar att vara ute när de är fint, plus att ja nästan får dåligt samvete när jag bara sitter innen när de är så himla fint ute, hah. så just nu så sitter ja ute i solen och skriver lite blogg då, alltid lika trevligt! Senare idag ska ja på möte med innebandyn och så ska jag försöka hitta på ett bra ställe att ha datorn på nere i mitt rum, har typ bara ett ställe som ja kan ha den på, vilket är på bardisken, men de är ju de att ska ju kunna ha ett eluttag i närheten och de finns de ju inte, finns under sängen vid mitt huvud och sen vid tven, vill ju likom inte ha en sladd som går rakt över golvet.. ja jag får fundera lite hur jag ska göra med den saken :)
De löser sig alltid på ett eller annat sätt! 

Jag måste bara säga att jag är himal glad för de vänner jag har, de är himla olika fast ändå lika. tex ska man kika film då tänker jag på ida på en gång och en klassiker, tänker ja att jag är sugen på att shoppa, då kommer mallsen upp i huvudet, tänker jag på vänner ja inte träffar så mycket så är de lovisa och lina. Tycker de är tråkigt när man tänker tillbaka till när man va liten och alla vänner man haft under den tiden och de vänner som kommer och går, tänk om man hade lika bra kontakt med alla vänner man haft sen man va liten, de vore himla kul! Jag kan sitta och tänka på de ibland, tänkt och ja fortfarande träffade henne.. Mitt liv hade kanske varit helt annorlunda om jag träffade samma vänner som ja gjorde när ja va liten.
De är som om ja inte hade gått på hr, tänk va mitt liv hade varit annorlunda! de är nog inte mycket i mitt liv som hade varit som de är nu om jag hade gått teknik eller göransonska, helt sjukt när man tänker på de!

Jag måste säga att jag är himla glad för hur allt är just nu, hur mitt liv har utväcklats, är till och med glad över att jag mådde piss i hela högstadiet, för allt leder till någe bra! Som lina alltid säger, allt har en meninge!

Det blev många tankar som bara kom upp nu, vet inte om de va speciellt intressant eller kul att läsa om men, skönt att skriva av sig lite iaf! Ha en kanoners dag för de ska jag ha! Puss på alla <3


Varför?

En liten fundering som ja har fått och tänkt på några gånger. Jag vet att alla varit med om de, och alla har sett de, alltså detta är ingen stor grej alls.
Du vet när man är typ i en affär och du ser att en gubbe framför dig tappar något och han böjer sig fram och plockar upp de, och när han böjer sig så ser man springan vid byxorna och de går inte att sluta titta! varför? de är liksom inte skit frächt att kolla där liksom, och men måste liksom jämt kolla om den kanske kan synas liksom, va är de för konstingt grejs man fått på hjärnan? de är någe ja måste försöka sluta med, de är ju liksom lite äckligt kan ja tycka, vet inte va ni tycker men ja tycker de iaf!

Med dessa ord säger ja god natt!

Kanoners!

Denna vecka har de varit så himla lite folk i högbo så att ja fick vara ledig två dagar denna vecka så att i onsdags va jag och malin på spa uppe i högbo, och gud så himla skönt de va! När vi hade spaat klart så åkte vi till church street och åt oss gravida, hah men gott va de! 
Sen har jag jobbat två dagar än så länge och så ska jag ta mig till jobbet idag också :) denna helg va de 40 igår och 40 idag, vilket är jätte lite! de brukar vara typ 100 mer på lördagar iaf, men de blev en lugn helg. Under servicen igår så städade jag alla mina kylar och mina skåp, så jag vet inte va ja ska hitta på ikväll när de är himla lugnt, men de visar sig :)

Men jag är så glad för att jag äntligen har köpt mig en dator! Fredrik hjälpte mig att hitta en bra, han kollade om dom va bra och ja kollade om dom va snygga, haha! Vi åkte in i måndags och kollade och när jag väl hade bestämt mig vilken ja skulle ha så hade dom naturligtvis bara visnings exet av den jag ville ha.. så ja bokade upp en så ja kunde hämta den senare, och den kom igår så jag fick inte vänta speciellt länge, himla skönt! Än så länge är jag nöjd med den, haha, tar väl en liten stund innan man hittar alla småsaker med den, men jag brukar kunna hitta och leka fram de mest ganska snabbt, de ja inte hittar behöver ja inte, haha :)

 


Älskade vän!

Detta inlägg är ängnat till den bästa Mallsen :)

Jag och malin har inte känt varandra så bra så jätte länge ändå, men vi va med varandra i skolan och på fester och så i trean, men när vi blev riktigt nära va när vi va i Frankrike! Den resan på 5 veckor gjorde att vi kom varandra väldigt nära och fast man hörde henne tjata om sin jäkla lingongrova hela resan, är hon helt underbar! Jag är så himla glad och tacksam för att du finns mallsen!

Kommer en massa bilder från många fina minnen från Frankrike!

 

 












Jag vill avsluta bloggen med de finaste bilderna jag hittade!


<3

Snälla?

Jag har funderat på en sak och har även pratat en del om de med mina kära vänner, att de finns vissa som alltid kommer kunna luta sig på sina föräldrar och alltid få de de vill ha. Hur ska de gå för dom i de verkliga livet? De är många av dom som är arbetslösa, men dom shoppar och festar massa, vart får de pengarna ifrån liksom?


Vissa man gillar att gör olika saker och man prioterar oilka saker så är de och kommer alltid vara, men de jag inte förstår är de att utan jobb så får man inga pengar och då tänker föräldrarna att de är synd om dom, och då får dom pengar för att shoppa och festa och allt de där.. Men de som är fel är ju de att barnen lär ju sig aldrig att spara eller kunna leva ett eget liv med egen ekonomi. Hur ska de liksom gå när dom flyttar hemifrån, betala hyra, räkninga och mat, kolla sen hur mycket pengar de blir över, inte mycket shoppandes då eller..

Jag hoppas verkligen att alla kommer till en pugnt  livet där de försår detta, och inte bara lever på "snälla" mamma och pappa.



RSS 2.0